Rólunk

Örömmel mutatjuk be Magyarország legújabb zöldségpástétom családját, az INNERBE-től!

Miért pont az

img_innerbe_fanelkul

Mert hiszünk a természet erejében. Fontosnak tartjuk az egészségtudatos életmódot, a természetes, vegyszer- és tartósítószer-mentes, jó minőségű alapanyagokból készült táplálékok fogyasztását. Azt a szemléletet valljuk, hogy ami jó a belsőnknek, az kívülről is látszik – azaz a szépség belülről fakad. Ami jó a testnek, jó a léleknek is.

img_rolunk_first@2x

Miért vegán?

Vegánnak lenni nem szimplán egy táplálkozási metodika követését jelneti, hanem egy életmódot is, ami választása mögött számtalan döntés állhat. Pástétomainkat nem csak azoknak ajánljuk, akik a vegetáriánus vagy vegán táplálkozás hívei, hanem azoknak is, akik kiegyensúlyozottabbá szeretnék tenni étrendjüket, fontos, hogy egészséges összetevőkből főzzenek vagy éppen diétát tartanak. Nálunk mindenki megtalálhatja a kedvére való ízt.

Az INNERBE mindig jó választás, mert zöldségpástétomaink nemcsak finomak, de megfelelnek azoknak az elvárásoknak is, melyeket korunk egészségtudatos fogyasztói támasztanak a termékekkel szemben. Többek között nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt/nyersanyagot, hozzáadott cukrot, és a tartósításuk hőkezeléssel történik.

Vegán “matek”

Hogy miért az INNERBE pástétom a helyes megoldás, ebben a képletben?

VEGÁN = INNERBE

100%-ban
vegán

100%-ban
szójamentes

100%-ban
gluténmentes

100%-ban
GMO-mentes

100%-ban
allergénmentes

100%-ban
tartósítószermentes

100%-ban
hozzáadott cukortól mentes

100%-ban
mesterséges színezék-
és aromamentes

100%-ban
állati eredetű termékek
gyártásától mentes
üzemben készült

img_rolunk_gyartas@2x

Gyártás

A termékeinket Szerbiában gyártatjuk, tisztán növényi, természetes alapanyagokból. Fontos tudni, hogy a gyártóüzemben csak és kizárólag, teljesérékű vegán termékek gyártása zajlik, vagyis semmilyen állati eredetű termék előállítása nem történik mindeközben.

A gyártás és forgalmazás rendelkezik az ISO 9001 és HACCP tanúsítványokkal. Emellett az összes termékről folyamatosan vizsgálati jelentés készül az Élelmiszer-, Technológiai, Minőség – és Biztonsági Laboratórium, a FINS LAB Novi SAD részéről.

Gyakorlat

Fogyasztóink figyelmébe ajánljuk a következőket, amiket a teljes
ízélmény megőrzése érdekében érdemes betartani:

a termék tárolása
száraz helyen; szobahőmérsékleten 25 Co-ig

a termék fogyasztása:
felbontástól számítva 4 napig fogyasztható és ez idő alatt hűtést igényel

img_rolunk_izek_1@2x
img_rolunk_izek_2@2x
img_rolunk_izek_3@2x

Ismerd meg termékeinket 6 ízben!

Babos ; Gombás ; Gyógynövényes ; Paprikás ;
Napraforgómagos ; Tökmagos

Jövőkép

Mi, az INNERBE-nél, fontosnak tartjuk a vásárlóink véleményét és, hogy minél szélesebb körben megismertethessük meg a fogyasztókkal, az egészséges és fenntarthatóbb alapanyagokból készült ételeket és azok pozitív hatásait. Ennek tudatában tervezzük zöldségpsátétomaink palettáját folyamatosan újabb és újabb ízekkel bővíteni, hogy kielégíthessük vevőink igényeit, a visszajelzések alapján.
Továbbá olyan újabb természetes alapanyagok felhasználásával készült termékcsaládok bevezetését is tervezzük, mint a női- és férfi arckrémek, nappali és éjszakai használatra.

img_jovokep@2x
img_logo_bgwhite@2x

Örülünk, ha érdeklődsz
irántunk!

hu_HUMagyar